(Sier)bestrating

(SIER)BESTRATING

____________________

Door ruime ervaring met bestratingen en veel vakkennis op het gebied van straatwerk kunnen wij u goed adviseren. Over toe te passen bestratingsmaterialen, verschillende legverbanden en het juiste plan van aanpak voor het bestratingswerk. Wij beschikken zelfs nog over de ervaring en het vakmanschap om op ambachtelijke wijze “onder de hamer” het straatwerk aan te brengen

Een goede bestrating van uw tuin is niet alleen mooi, het is ook nog eens praktisch. Een mooie bestraatte tuin maakt het totaal plaatje van uw huis af. In combinatie met een goed tuinontwerp en goed tuinonderhoud is het elke dag opnieuw genieten van uw tuin. Naast het leggen van (sier)terassen, leggen wij ook opritten aan.

Naast het aanleggen van sier bestratingen nemen wij ook grotere klussen aan. Denk hierbij aan het bestraten van een bedrijfsterrein of een parkeervoorziening. Uiteraard kunt u op grote en kleine schaal altijd de beste kwaliteit verwachten. Wij hebben jaren ervaring in het bestraten.

Kosten van bestratingen

Bestratingen zijn er in allerlei vormen, maten en kleuren. Bij het berekenen van de kosten van uw bestrating zijn er verschillende factoren om rekening mee te houden.

  • Het oppervlak van uw tuin
  • Het gebruikte materiaal
  • Ophoog- en voegzand