Ontwerp

ONTWERP

____________________

Naast tuinaanleg en tuinonderhoud, zijn wij ook gespecialiseerd in tuinontwerp voor ieder gewenst budget. Wij ontwerpen geheel nieuwe tuinen, maar u kunt ook kiezen voor een grondige renovatie.

Een goed tuinontwerp heeft meerdere voordelen. Zo is een mooi tuinontwerp een belangrijke factor voor uw eigen woonplezier. Elke dag kunnen kijken naar een mooie tuin ontworpen met behulp van Hoveniersbedrijf van Wensen zal zorgen voor een fijn gevoel.

Daarnaast kan een mooi tuinontwerp zorgen voor een waardestijging van uw huis. Een tuin maakt het aanzicht van het huis compleet. Dit wordt vaak vergeten maar heeft wel degelijk een toegevoegde waarde. Zie een goed tuinontwerp dus niet als een vervelende kostenpost. Het is namelijk een investering in uw eigen woonplezier, maar ook een investering in de waarde van uw huis.

Wij raden iedereen aan om een professional in de arm te nemen voor het ontwerp van uw tuin. Onze tuinontwerper weet als geen ander hoe het meeste uit een tuin gehaald kan worden.

Hij heeft dan ook meer dan twintig jaar ervaring en veel tevreden klanten. Onze tuinontwerper weet bijvoorbeeld dat niet alle planten het hele jaar door mooi zijn. Dit zijn vaak punten waar niet op gelet wordt.

Iedereen heeft een andere blik op zijn of haar tuin. De één wil graag rust, de ander misschien iets drukker. Sfeer, groen en objecten, allemaal zaken die bij het ontwerpen van een tuin op maat komen kijken. Natuurlijk moet de tuin ook bij de woning en de oppervlakte passen.

Natuurlijk kan onze professionele tuinontwerper het ontwerp aanpassen aan uw voorkeuren en kan eventueel meerdere ontwerpen schetsen. Bij ons is het belangrijk dat het tuinontwerp perfect aansluit bij uw wensen.

Hoveniersbedrijf van Wensen kan vele soorten tuinontwerpen realiseren. Daarbij kunnen wij bijvoorbeeld een klassieke tuin, een moderne tuin of een hele strakke tuin tekenen. Met name beplanting en materiaal zijn erg bepalend voor het beeld.