Aanleg

AANLEG

____________________

Nadat uw nieuwe tuin is ontworpen wordt het tijd om deze aan te leggen. Met een team van vakbekwame mensen leggen wij de tuin van uw dromen aan. Waar u ook nog eens jaren van kan genieten. Met tuinaanleg van Hoveniersbedrijf van Wensen bent u verzekerd van een mooie tuin van hoge kwaliteit. Een mooie tuin maakt het aanzicht van uw huis compleet. Wij denken dat dit van belang is voor uw woonplezier maar ook voor de waarde van uw huis.

De kosten van een mooie tuin heeft u bij ons zelf in de hand. Afhankelijk van het ontwerp, de grootte en de gebruikte materialen zal de prijs hoog of laag zijn. Dit kunt u van te voren met de tuinontwerper bespreken. Hij zal uw wensen noteren en een prachtige tuin ontwerpen. Een vijver, speeltoestel, dure tegels of exclusieve planten hebben uiteraard effect op de kosten. Afhankelijk van uw budget zijn zulke opties mogelijk.

Voordat wij kunnen beginnen met de tuinaanleg is het noodzakelijk dat er een goed tuinontwerp is. Dit kunt u zelf aanleveren maar wij hebben ook een specialist op het gebied van tuinontwerp en tuinaanleg. Hij zal naar aanleiding van uw wensen en budget een prachtige tuin ontwerpen.